Keskimyöhäinen ruoka- ja teollisuusperuna. Keittolaadultaan lähinnä keskijauhoinen yleisperuna. Tasaisen alhainen sokeripitoisuus - soveltuu hyvin mm. ranskanperunatuotantoon.

Kiinteä
Jauhoinen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Aikainen
Myöhäinen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Pääasiallinen käyttö: Yleisperuna, ranskanperuna, kuorimoperuna.

Lajikkeen viljelyominaisuuksia: Keveillä mailla kannattaa varmistaa riittävä vedensaanti. Hyvä kolhunkestävyys. Melko pitkä itämislepo, joten hyvä varastokestävyys.

Kestävyydet: Kestää sekä keltaista että valkoista peruna-ankeroista. Immuuni perunasyövän 1-rodulle. Melko ruvenkestävä. Hyvä viruskestävyys. Rutonkestävyys keskinkertainen.

Typpilannoituksen suositeltavat määrät:
Karkeat kivennäismaat: 55-70 kg/ha
Multa- ja turvemaat: 45-55 kg/ha
Kaliumsuositus: 180-220 kg/ha

lady_anna_esittely_qr.pdf