Menestyjän tarina

Hyvä lukija, tervetuloa seuraamaan minun tarinaani!

Kuka minä sitten olen? Sitä en vielä paljasta, mutta monet käyttävät minusta luonnehdintaa 'Suomalainen menestyjä'. Aloitan tarinani kertomalla asioista, joita pidän tärkeänä ja jotka tulivat mieleeni näin keskellä talvea - päivien kyllä jo nopeaan tahtiin pidentyessä. Lisää osia tähän tarinaan on luvassa 2-3 viikon välein.

1. luku - Kesää ikävöiden

Juhannus - se aika vuodesta, jolloin aurinko ei laske lainkaan. On lämmintä, sateista ja joskus myös lunta. Juhannus on koko kansan yhteinen juhla, jota jokainen suomalainen juhlii omalla tavallaan. Toiset viettävät aikaa mökkeillen grillaten kavereiden kanssa, samalla kun radiossa pauhaa: "Vielä on kesää jäljellä". Toiset taas nauttivat yöttömästä yöstä juosten alastomana usvaisilla pelloilla keskiyön auringon kurkkiessa kuusimetsän takaa. Jotkut viettävät aikaa festareilla, tavoitellen ikimuistoisia hetkiä ja hauskanpitoa. Osa viettää juhannuksen ulkomailla, loman kunniaksi. Kaikki toteuttavat omia juhannusperinteitään.

Minun juhannukseeni kuuluu kaksi olennaista asiaa – hauskanpito ja rentoutuminen, jotka ainakin minulle tulevat aina olemaan osa tätä keskikesän juhlaa. Olen luvannut ystävilleni näiden lisäksi jotakin ihan uutta keskikesän juhlaan, jota ei pidättele mikään, ei hanget, sateet tai auringonpaahde. Jotain joka mullistaa tulevaisuuden.

Pysykää kanavalla!


Tarinan toinen osa löytyy täältä: Luku 2