Palvelukseen halutaan: Varastoinnin ja lajittelun koordinaattori

02.09.19

Suomen siemenperunakeskus Oy (SPK) on johtava kotimainen korkeiden siemenperunaluokkien tuottaja, jonka koko tuotantoketju perustuu puhtaaseen kotimaiseen lähtömateriaaliin. SPK on Suomessa alan kokenein, yli 42-vuotias siementalo. Toimialanamme on terveen siemenperuna aineiston ylläpito, tuottaminen ja markkinointi. Tällä laadukkaalla työllämme olemme vahvasti tukemassa asiakkaittemme menestystä perunantuotannossa. Asiakaskuntamme koostuu ammattiviljelijöistä ja Suomen suurimmista peruna-alan yrityksistä sekä kasvavassa määrin myös vientiasiakkaista. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Tyrnävällä. Liikevaihtomme on noin 4 miljoonaa euroa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen, sitoutuneeseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme uutta SISÄISTEN TAVARAVIRTOJEN LOGISTIIKASTA VASTAAVAA

VARASTOINNIN- JA LAJITTELUN KOORDINAATTORIA

Tässä työtehtävässä vastuu on siemenperunan sisäisestälogistiikasta, varastoinnista ja kauppakunnostuksesta sekä toimia myynti tiimin vahvana tukena toimitusaikataulutuksessa.

Tehtäviisi kuuluu vastata varastolle saapuvan sopimusperunan lajittelusuunnitelmista, pakkauttamisesta ja toimitusaikataulutuksesta myynnin muun tiimin kanssa. Varastoesimiehen kanssa toimit kontaktihenkilönä myös vuokrahenkilökunnalle kiireaikoina. Toimit tiiviissä yhteistyössä SPK:n muiden asiantuntijoiden kanssa ja olet vahvasti mukana lajittelu ja toimituslogistiikassa. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja ohjaat varaston lajittelua ja pakkaamista sen mukaan. Lisäksi huolehdit varaston osalta yhteyksistä Ruokavirastoon ja hoidat vakuustilaukset. Avustat myyntiä sekä kotimaisissa että kansainvälisissä suhteissa. Lisäksi huolehdit vuosittain myynnin tiimin kanssa pakkausmateriaaleista. Kehität SPK:n tiimin kanssa talon toimintatapoja toimimalla mm. yhtiömme johtoryhmän jäsenenä.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen hyvin erilaisten asiantuntijoiden joukossa. Työskentelet mielelläsi osana asiantuntijatiimiä, mutta osaat olla myös oma-aloitteinen. Omaat suunnitelmallisen, tarkan ja rauhallisen työtavan itsenäisesti.
Tarvitset paineensietokykyä, rohkeutta tehdä nopeitakin päätöksiä ja kykyä hallita monta yhtäaikaista asiaa stressaantumatta. Olet organisointikykyinen, tartut asioihin ja uskallat ottaa vastuuta. Teet mielelläsi monipuolisia asioita tarpeen tullen ja haluat kehittää itseäsi huippuasiantuntijaksi.  Olet motivoitunut tekemään työtäsi.

Arvostamme peruna-alan ja kaupallista kokemusta. Englannin kielen taito on välttämätön tehtävän hoitamiseksi ja Ruotsin kielen taito luetaan eduksesi. Tehtävä on normaalisti arkipäivisin tapahtuvaa ja työaika kello 7:45–16:00. Edellytämme kuitenkin kykyä joustaa työajoissa tarvittaessa esim. toimituskiireiden aikana.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastavaan, itsenäiseen, vaihtelevaan ja monipuoliseen tehtävään innokkaassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä tiimissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Paula Ilola +358 407184146 paula.ilola(at)spk.fi.
Laita hakemuksesi palkkatoiveineen 30.9.2019 kello 16.00 mennessä osoitteeseen SPK/työpaikkahakemus, Leppiojantie 31, 91800 Tyrnävä  tai paula.ilola(at)spk.fi.