Uusimmat uutiset

SPK uuden huippuravintolan yhteistyökumppanina

23.04.18 Suomen siemenperunakeskus on yhteistyökumppanina mukana Helsingissä toukokuun puolivälissä avattavassa ravintola Ultimassa. Uuden ja ainutlaatuiseen konseptiin perustuvan ravintolan takana ovat tunnetut keittiömestarit Henri Alén ja Tommi Tuominen. Ravintolassa muun muassa tuotetaan paikan päällä perunoita SPK:n kehittämällä aeroponisella menetelmällä – siellä siis kasvaa niin sanottuja ilmaperunoita. Ultiman väki on käynyt tutustumassa SPK:n aeroponiseen tuotantoon... jatkuu

SPK tuomassa uusia tärkkelysperunalajikkeita Suomeen

14.03.18 Lajikkeet edistävät tärkkelysperunan viljelyä ja tärkkelysteollisuuden kasvua Tärkkelysperunan viljelyn ja samalla tärkkelysteollisuuden käyttöön on haettu jatkuvasti uusia perunalajikkeita. Suomen siemenperunakeskus Oy (SPK) on testannut  tärkkelysperunalajikkeita, jotka ovat peräisin hollantilaiselta Semagri Holland BV -yhtiöltä. Koeviljelyn tulokset ovat olleet lupaavia. Lajikkeista viisi on jo minimukulan tuotannossa SPK:lla. Lue koko tiedote täältä.

Uuden myyntipäällikkömme esittely

02.03.18 Maaliskuun alussa saimme riveihimme uuden, innokkaan myyntipäällikön: Jani Klasilan. Hän on varttunut SPK:lle siemenperunaa tuottavalla maatilalla, ”Tyrnävällä tietty”, joten ala on tullut tutuksi jo nuorella iällä isän matkassa. Hän opiskeli myös maanviljelyä Koivikon maatalousoppilaitoksen viljelijälinjalla, mutta varsinainen työura alkoi kuitenkin metallialan yrityksissä. Sittemmin hän on toiminut mm. henkilöstöpalveluyritys Baronan yhteyspäällikkönä ja tehnyt... jatkuu

Sivu  1 2 3 >  Last ›